Klubnyheder

Pinsefest 2017 i Terndrup

26. april 2018, 11.20


Pinsen er lige om hjørnet. Vi håber på godt vejr, og at i alle kommer og deltager i pinsefesten/folkefesten 2017 i Terndrup.

Pinsefesten starter fredag d. 2 juni til og med søndag d. 4 juni.

Se hele programmet for pinsefest 2017 i Terndrup her.

Pinsekampen 2017 fredag d. 2 juni kl. 18:30

Fredag den 2. Juni skyder vi gang i et brag af en fest, med et ligeså stort brag af en kamp
mellem Terndrup & Veddum.

Kom op på Terndrup stadion og få en god start på din pinse, med øl i hanerne og pølser på grillen, er vi klar til en fest, hvor du også er inviteret.

Kampstart: 18:30

Pinsekampen 2017 program pdf.

Vi har brug for hjælp til Pinseballet d. 4 juni

I Terndrup IF Fodbold og Håndbold er vi dybt afhængige af indtægter fra Folkefestens Pinsebal og vores egne tre baller. Det er midler fra disse, som gør at vi kan tilbyde aktiviteter til dine og naboens børn.

Men vi kan ikke lave disse arrangementer uden hjælp. Så hvis du ønsker, at vi skal bevare og udvikle det gode foreningsliv vi har, så kom og giv en hånd med. Vi har brug for dig!

Næste arrangement er Pinseballet den 4/6 fra kl. 19:00-02:30 hvor vi skal bruge til entré, garderobe og vagter på gulvet. Hvis du kun kan en del af denne tid, er det selvfølgelig også ok (vi har mest travlt fra kl. 20 til 24). Tilmelding til Brian Christensen på SMS 40579045.

Hjælp med at servere mad til de sultne gæster i madteltet

Der forventes mange gæster til pinsefesten i Terndrup, da pinsen falder sent i år, og det giver rigtig gode muligheder for godt sommervejr. Madteltet søger derfor personer, som gerne vil hjælpe med at servere mad til de sultne gæster til pinsefesten.

Klubnyheder