Klubnyheder

Nyt ansigt på bænken efter sommerferien

26. april 2018, 10.51

Terndrup IF  har fået ansat ny træner med ansvar for seniorafdelingen, John Kaptain, han tiltræder i klubben pr. 01/08 – 2016. John har en lang trænerkarriere bag sig som bl.a. indebærer Viborg damer i 3F ligaen, Vendsyssel FF U/19 2 Div. samt Gistrup serie 3.

Vi har været lidt rundt i klubben for at høre hvordan ledere og spillere ser frem til den nye chef kommer til klubben.

En mand til hele klubben

Vi startede med klubbens bestyrelsesformand, Brian Christensen, som var i overdådigt humør ovenpå ansættelsen. ”Jeg ser frem til at, John, bliver en del af vores klub” formanden har også rosende ord til forgængeren, Jesper Jacobsen ”Jesper har i gennem mange år formået at rykke os i den rigtige retning, da Jesper kom havde vi en stor urutineret flok, i dag står med unge spillere som er fuld ud integreret på senior holdet – vi skylder Jesper et stort tak for det fantastiske arbejde han har lavet de sidste 4 år” sagde Brian Christensen.

Brian Christensen snakker videre om hvorledes den nye chef bliver en gevinst for hele Terndrup IF og ikke kun seniorafdelingen i klubben. ”Vi kommer i den kommende tid til at få nye øjne udefra ind på klubben, det vil betyde vi alle sammen kommer til at udvikle os. John vil med sin rutine også arbejde meget med vores ungdomstrænere. Han kommer til at køre kurser for alle vores trænere i klubben, den udvikling glæder jeg mig meget til”

Spillerne positive overfor den nye chef

Vi drog også ud blandt spillerne for, at opsnappe et par reaktioner på den nye chef de skal overbevise efter sommerferien. Vi fangede anfører og målmand, Steffen Nielsen, som var yderst positiv overfor den kommende træner. ”Jeg glæder mig rigtig meget til John tiltræder” inden han videre uddybende gjorde sig nogle tanker om den kommende tid ”Vi er en ung trup med et fantastisk sammenhold, og med massere af potentiale. En træner af Johns kaliber, vil kunne tage os alle op til et højere niveau og forløse det potentiale” afsluttede klubbens sikre sidste skanse, Steffen Nielsen.

Slutteligt nåede vi også at fange en anden fra start-11, nemlig forsvars krumtappen, Joakim Thomsen. Han knyttede et par ord til det i forvejen sagte om det nye ansigt på trænerbænken. ”Jeg ser frem til, at der starter en ny træner efter sommerferien. Det er altid spændene med nye trænere, men jeg har kun hørt gode ting omkring John, så jeg er fortrøstningsfuld og ser positivt på fremtiden for klubben” sagde den altid smilende, Joakim Thomsen.

Klubnyheder