Klubnyheder

Spændene Topkamp i vente på Terndrup Stadion

26. april 2018, 10.48


Terndrup IF U/17 drenge har fået en fremragende start på foråret, som har budt på 4 sejre ud af 4 mulige. Derfor venter også en sand gyser hjemme på Terndrup Stadion hvor hjemmeholdet tager i mod gæsterne fra FC Dansom.

Som optakt til den spændene hjemmekamp har vi her på terndrupif.dk taget en snak med den ene halvdel af holdets succesrige trænerdue, Mikkel Christensen.

Vi glæder os til i morgen

Det var selvsagt en glad og spændt træner vi mødte til en snak om den fremragende sæsonstart samt den spændene duel der venter holdet Lørdag formiddag.

Det var da også en tilfreds træner der blev bedt om at kigge tilbage på holdets fantastiske start. ”Vi har spillet god fodbold i de 3 første kampe hvor vi har været rimelig overlegne. Det har dog ikke kun været en dans på roser for det vindende hold, holdets seneste sejr kom først i hus efter en meget rodet kamp. ”Sidste kamp tog vi til Nørresundby og undervurderes dem. Det kunne sagtens have endt med et nederlag efter som vi var bagud 3-0 efter 10 minutter. Heldigvis foretog vi nogle taktiske justeringer og holdet vidste god moral som gjorde vi vandt kampen 4-9” siger den ene halvdel af den unge trænerdue, Mikkel Christensen

Spillerne skal være klar

Forventningerne til morgendagens topkamp er store og cheftræner har store forventningerne til spillernes ageren. ”Jeg forventer spillerne møder op med deres altid gode humør samt at de glæder sig til at spille en topkamp, hvor vi forhåbentligt udbygger vores forspring til FC Dansom. Derudover forventer jeg at spillerne er klar til at give alt hvad de har for at hive 3 point i en på papiret svær kamp”

På det taktiske plan har trænerparret haft mange overvejelser til kampen, sammen har de lagt en taktik som de mener kan give dem de 3 point. ”Vi skal være klar fra start hvilket vi ikke var sidste kamp. Derudover skal vi stå godt når Dansom har bolden. Vi skal også være klar til at spille med dem, da vores hold består af ene gode boldspillere. Hvis det lykkedes er jeg sikker på, at vi nok skal få en overbevisende sejr og dermed 3 point”

Truppen er næsten komplet

Trænerne kan til deres store glæde se på en spiller trup som er tæt på komplet til morgendagens topkamp. ”Spillertruppen ser rigtig skarp ud. Dog mangler vi vores ene midterforsvar Mathias Riise som desværre skal til konfirmation. Dog har vi Emil Lørup, Andrew Vendelbo og Nikolaj Glad tilbage, som ikke var med i fredagens kamp mod Nørrsundby. Så alt i alt har vi en god trup med til i morgen”

Held og lykke til Mikkel Christensen og resten af truppen, og tak fordi han brugte lidt tid på at snakke med os. Husk at komme op og støtte holdet, kampen spilles Lørdag d. 07/05 – 2016 kl. 11.00.

Truppen til morgendagens topkamp:

Nicklas Jæger Jensen
Emil Lørup Christensen
Casper Jensen
Andreas Lehman Christensen
Stephan Rasmussen
Mathias Damgaard
Johan Kanstrup
Casper Sudergaard
Andrew Vendelbo
Rasmus Grønhøj
Kasper Mikkelsen
Malthe Jensen
Alex Kjelds
Nikolaj Glad

Klubnyheder