Nyheder

BYENS JULEFROKOST 2019
9. oktober 2019, 16.27

Terndrup U13 til Jysk-Fynsk mesterskaber
26. april 2018, 11.30

På billedet ses holdet til nordjyske mesterskaber i gistrup som holdet spillede en rigtigt flot turnering og fik en meget flot 2 plads med en målscore på 17-7.

Derefter gik turen for U-13 til Jysk-fynsk mesterskaber i frederiks, holdet spillede en rigtigt flot turnering hvor de både spillede god fodbold og havde det sjovt på samme tid. Dog blev det kun til 6 point i denne omgang, men holdet fik en super fed tur ud af det. 

Tak til holdet fra trænerteamet. 

Spar Nord Bank A/S og Terndrup IF Fodbold forlænger samarbejdet
26. april 2018, 11.29

På billedet ses tv. formanden fra Terndrup IF Fodbold Brian Christensen og th. afdelingsdirektør I Spar Nord Bank A/S Torben Kirk, efter at have underskrevet den nye samarbejdsaftale.

Spar Nord Bank A/S har I mange år støttet Terndrup IF Fodbold, både med et sponsorat på klubbens anlæg og spilletøj, men også med støtte fra Spar Nord Fonden. Dette har været en kæmpe hjælp for Terndrup IF Fodbold I den daglige drift, men også I udviklingen af klubben, udtaler en tilfreds formand Brian Christensen.

Terndrup Cup – Indendørs ungdomsstævne
26. april 2018, 11.27


Sved på panden, røde kinder og masser af fodbold. Få en sjov og hyggelig dag sammen med andre. Hold jeres kampform ved lige efter juleferien og deltag til vores indendørs ungdomsstævne Terndrup Cup for U5, U6, U7, U8, U9 og U10 drenge, samt U9 og U10 piger.

Stævnet afholdes lørdag d.13 januar 2018 med start fra kl. 09.00.

Der spilles med DBU Regler i de respektive rækker.

Tilmeldingsgebyret for ét Drenge hold er følgende:

  • Drenge U5, U6 & U7 : 250,- Kr. Pr. Hold
  • Drenge & Piger U8, U9 & U10 300,- Kr Pr. Hold

Kan indbetales på Mobilepay på tlf. 22711720.

Senest tilmelding er Tirsdag d. 9/1-2018 – eller så længe der er ledige pladser.

Ved tilmelding skal der sendes en mail til tilmelding@terndrupcup.dk med holdnavn, kontaktperson, tlf. Nr. Og email. Før tilmeldingen er gældende skal der betales på en af ovenstående muligheder.

Ved Spørgsmål rettes der henvendelse til Mikkel Christensen tlf. 26341628 eller på tilmelding@terndrupcup.dk Vel mødt – Terndrup Cup – Ungdomsstævne″

Terndrup Cup 2018 – Indendørs fodboldstævne i Terndrup Hallen
26. april 2018, 11.28


Terndrup Cup 2018 – Hermed indbydelse til Terndrup Cup 2018 for seniorer. Stævnet afholdes lørdag den 6 januar 2018 i Terndrup Hallen. Igen i år er det på store mål (7 mands mål).

Præmier Senior
1. Pladsen kr. 2.000,00
2. Pladsen kr. 1.000,00
3. Pladsen kr. 500,00.

Tilmeldingsgebyret for ét senior hold er kr. 350,00 pr. Hold. Kan indbetales på Mobilepay på tlf. 22711720 eller på dette link: Terndrup Cup 2018 tilmelding.

Senest tilmelding er Tirsdag den 2/1-2018 – eller så længe der er ledige pladser.

Ved tilmelding skal der sendes en mail til tilmelding@terndrupcup.dk med holdnavn, kontaktperson, tlf. Nr. Og email. Før tilmeldingen er gældende skal der betales på en af ovenstående muligheder.

Ved Spørgsmål rettes der henvendelse til Mikkel Christensen tlf. 26341628 eller på tilmelding@terndrupcup.dk Vel mødt – Terndrup Cup 2018″

Vil du være med til at styrke fællesskabet i Rebild Kommune?
26. april 2018, 11.25


Det bobler med fællesskaber, fritidsinteresser og aktiviteter i din kommune! På Boblberg.dk har du en unik mulighed for at søge efter andre at dele dine interesser med – hvad enten det er til at dyrke motion, nogle at være frivillig sammen med eller deltagere til en løbeklub.

Boblberg gør det muligt for borgere at være aktive og mere sociale i kommunen. Det er ganske uforpligtende at bruge, og med få klik kan du blive en del af fællesskabet på Boblberg, hvor du får adgang til alle de aktiviteter, oplevelser og interesser, som andre har lagt op.

Besøg os på www.boblberg.dk og se alle boblerne.

Vokseværk I Terndrup IF Fodbold
26. april 2018, 11.24

Vores U5-6-7 drenge afd. I Terndrup har fået så meget vokseværk, at klubben har været nødt til at købe nyt spilletøj, så der var nok spilletøj til alle drengene. Heldigvis var de 2 lokale virksomheder Lykkegaard Entreprenør ApS og Dansk El & Energi, så venlige at hjælpe med et sponsorat, så der var nyt tøj til sæsonstarten.

Tusind tak til Lykkegaard Entreprenør ApS og Dansk El & Energi for støtten.

Hvis der skulle være flere U5-6-7 drenge derude, er de meget velkommen til at kigge forbi klubben og prøve om det var noget.

Lillevang Auto Service nu som trøjesponsor
26. april 2018, 11.23

U9 drengene afd. I Terndrup IF Fodbold, har her I foråret fået vokseværk både fysisk og I medlemsantal. Da vi derfor manglede mere spilletøj til Vores nye U9 drenge spillere, var en af Vores trofaste sponsorer Lillevang Auto Service, så venlig at hjælpe, at vi har kunne købe et helt nyt spillsæt til drenge, som man kan se på billedet.

Tusind tak til Lillevang Auto Service, og vi ser frem til om der kommer endnu flere spillere til efterårssæsonen.

Nyt tøj til U8 drengene i Terndrup IF Fodbold
26. april 2018, 11.22

A.N.N Multiservice har sponsoreret et nyt flot spillesæt til U8 drengene I Terndrup IF Fodbold via et sponsorat i fodboldklubben.

Der er kommet mange nye spillere til I årgangen, og det er derfor en stor hjælp med et nyt flot spillesæt til spillerne.

Mange tak til A.N.N Multiservice for støtten til Terndrup IF Fodbold.

Terndrup IF Fodbold I nyt dress
26. april 2018, 11.21


Alle Terndrup IF Fodbolds ungdomsmedlemmer har til sæsonen 2017, fået udleveret et flot Hummelsæt, indkøbt hos Intersport I Hadsund. Pengene til indkøb af de flotte Hummelsæt, er kommet fra overskuddet I Folkefesten 2016 I Terndrup.

Terndrup IF Fodbold takker mange gange Folkefesten, for den flotte donation, som beviser at det gør en forskel, at støtte op om lokale arrangementer.

Pinsefest 2017 i Terndrup
26. april 2018, 11.20


Pinsen er lige om hjørnet. Vi håber på godt vejr, og at i alle kommer og deltager i pinsefesten/folkefesten 2017 i Terndrup.

Pinsefesten starter fredag d. 2 juni til og med søndag d. 4 juni.

Se hele programmet for pinsefest 2017 i Terndrup her.

Pinsekampen 2017 fredag d. 2 juni kl. 18:30

Fredag den 2. Juni skyder vi gang i et brag af en fest, med et ligeså stort brag af en kamp
mellem Terndrup & Veddum.

Kom op på Terndrup stadion og få en god start på din pinse, med øl i hanerne og pølser på grillen, er vi klar til en fest, hvor du også er inviteret.

Kampstart: 18:30

Pinsekampen 2017 program pdf.

Vi har brug for hjælp til Pinseballet d. 4 juni

I Terndrup IF Fodbold og Håndbold er vi dybt afhængige af indtægter fra Folkefestens Pinsebal og vores egne tre baller. Det er midler fra disse, som gør at vi kan tilbyde aktiviteter til dine og naboens børn.

Men vi kan ikke lave disse arrangementer uden hjælp. Så hvis du ønsker, at vi skal bevare og udvikle det gode foreningsliv vi har, så kom og giv en hånd med. Vi har brug for dig!

Næste arrangement er Pinseballet den 4/6 fra kl. 19:00-02:30 hvor vi skal bruge til entré, garderobe og vagter på gulvet. Hvis du kun kan en del af denne tid, er det selvfølgelig også ok (vi har mest travlt fra kl. 20 til 24). Tilmelding til Brian Christensen på SMS 40579045.

Hjælp med at servere mad til de sultne gæster i madteltet

Der forventes mange gæster til pinsefesten i Terndrup, da pinsen falder sent i år, og det giver rigtig gode muligheder for godt sommervejr. Madteltet søger derfor personer, som gerne vil hjælpe med at servere mad til de sultne gæster til pinsefesten.

Medlemstilbud – Klubfolder Terndrup IF 2017
26. april 2018, 11.18


Fodboldsæsonen er godt i gang hos Terndrup IF Fodbold, og den nye Klubfolder 2017 er lige landet med gode medlemstilbud, som du kan købe hos Intersport Hadsund. Du kan fx købe flotte Hummel træningssæt, hoodies, sweatshirts, jakker, polo og træningstasker til gode priser – inkl. TIF logo.

Vejret er stadig ret køligt – hvorfor ikke klæde dig godt på med Hummel baselayer, træningshandsker og hue, så du kan holde varmen til kamp og træning.

Klik her for at se Terndrup IF Klubfolder 2017.

Når du bestiller hos Intersport Hadsund, skal du huske og sige at du er Intersport Club Kunde. Så optjener du selv en bonus + Terndrup IF Fodbold får også en bonus på 8% af beløbet, som du har handlet for. På den måde støtter du op om Terndrup IF Fodbold, og pengene bruger vi til at købe nye fodbolde + materiale.

Vi holder i øjeblikket en konkurrence hos Terndrup IF Fodbold, hvor du kan vinde et gavekort på 300 kr til Intersport Hadsund, hvis du tilmelder dig som Intersport Club Kunde. Konkurrencen slutter først 15. Maj 2017, så skynd dig og tilmeld dig.

Tilmeld dig som Intersport Club Kunde – klik her, og så deltager du automatisk i konkurrencen.

Intersport Hadsund og Hummel er ny leverandør til Terndrup IF Fodbold
26. april 2018, 11.16

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at Terndrup IF Fodbold har lavet en flot samarbejdsaftale med Intersport Hadsund og Hummel.

Intersport Hadsund vil I fremtiden være Vores leverandør af tøj og mat., og der vil snarest komme mat. ud med Vores nye klubkollektion, som kan købes I Intersport Hadsund.

Vi håber meget, at I kære medlemmer/forældre vil bakke op om Vores nye samarbejde med Intersport Hadsund. Aftalen vil også give Jer og klubben en økonomisk bonus, hvis I handler der. Dette vil der meget snart komme meget mere ud om.

På billedet ses Kurt Olesen fra Intersport Hadsund og Vores formand Brian Christensen, efter underskrivelsen af den nye samarbejdsaftale.

Vin til fest – Friis Wood & Deli
26. april 2018, 11.15

Skal du holde fest og har brug for rådgivning omkring vin, så står Friis Wood & Deli til rådighed.

Kig forbi deres butik på Hadsundvej 56 – 9575 Terndrup og få en god snak og et godt tilbud på vin til din næste fest. Friis Wood & Deli tager naturligvis de overskydende flasker retur, som ikke bliver nydt til festen.

Vinsmagning hos Friis Wood & Deli

Friis Wood & Deli afholder tit vinsmagning i deres butik, hvor du kan komme og smage forskelligt vin til fest.

I marts måned afholder Friis Wood & Deli 2 lørdage med vinsmagning – se nedenstående datoer:

Lørdag d. 11/3 kl. 09.30-14.00

Lørdag d. 25/3 kl. 09.30-14.00

Friis Wood & Deli butikken har adresse på Hadsundvej 56 – 9575 Terndrup. De kan kontaktes på telefon +45 22 53 55 72 og på mail info@friiswoodogdeli.dk.

SunCharter holder charterfest
26. april 2018, 11.14

SunCharter holder charterfest i Gigantium d. 18. marts 2017.

Suncharter charterfest programmet kan ses i fuld størrelse ved at klikke her.

Terndrup Julebal 2016
26. april 2018, 11.13

Ved du heller ikke, hvad der skal ske i juledagene? Fortvivl ej! Ræven viser vej til årets fest Terndrup Julebal, krydret med en masse god musik og kolde drinks i Terndrup Hallen!

Terndrup Julebal starter i Terndrup Hallen den 26. Dec. 2016 fra kl. 19:00 til 01:00

Husk ID hvis du er over 18 år.

Kunsterne til Terndrup Julebal

DJ Nikow
DJ Jama
Dj Rodkjær
Sleiman

Sleiman kommer med nogen af sine hits som bomaye & for evigt ung.

Serie 4,2 fodboldherre nu med ryg sponsor
26. april 2018, 11.11


Friis Wood og Deli I Terndrup er blevet ny sponsor I Terndrup IF Fodbold. Her har de været så venlige at hjælpe med at financerer det nye spillesæt til Terndrup IF Fodbolds serie 4 herre, hvor de har fået reklame på ryggen af spilletrøjerne.

Terndrup IF Fodbold er glade og stolte over, at Friis Wood og Deli har valget at støtte klubben.

På billedet ses de 2 ejere Ninna og Danny foran deres butik på Hadsundvej, sammen med nogle af spillerne I de nye trøjer.

Fotokalender Tilbud
26. april 2018, 11.10

Hos www.printgrafik.dk er det i år muligt at købe fotokalender til det nye år, som er et sikkert hit under juletræet.

Du kan lave din helt egen personlige fotokalender med dine egne fotos.

Der er gratis forsendelse ved køb af 5 kalendere eller derover.

Du kan se fire eksempler af de flotte fotokalendere på billedet under denne tekst.

Friis Wood & Deli – Tilbud
26. april 2018, 11.07

Terndrup IF fodbold har lavet en ny sponsoraftale med Friis Wood & Deli – Vin – Specialiteter – Laguiole – Udstyr som kommer jer tilgode.

TIF Fodbolds medlemmer får 20% rabat på alt Laguiole fra 1/10 – 31/12 2016.

Friis Wood & Deli sponsorerer desuden 10% af salget på Laguiole, i samme periode, til TIF Fodbold.

Desuden får TIF Fodbolds medlemmer 10% rabat på hele vores vin-sortiment (dog ikke vine der er på tilbud).

Se hele tilbuddet længere nede.

Friis Wood & Deli

Nyt spilletøj til U6 drengene I Terndrup IF Fodbold
26. april 2018, 11.04

Da vi startede den nye sæson stod der igen nogle friske drenge klar til at spille på klubbens yngste hold U6 drenge.

Da de tidligere U6 drenge I årenes løb havde slidt tøjet op, var vi I Terndrup IF Fodbold så heldige, at DR Construction I Terndrup ville hjælpe os med nyt spilletøj til drengene, så de kan præsenterer klubben med stolthed.

Tusind tak til DR Construction for Deres støtte.

Spar Nord Fonden donerer nye Hummel jakker
26. april 2018, 11.03

Spar Nord Fonden kiggede forbi Terndrup IF Fodbold tidligt med julegaver I år. Spar Nord Fonden har været så venlige at donerer nye flotte Hummel jakker til ungdomstrænerne I Terndrup IF Fodbold, så de kan præsenterer klubben og byen flot.

På billedet I midten er Lone Elmenhoff fra Spar Nord Bank I Terndrup og til højre for hende er formanden for Terndrup IF Fodbold Brian Christensen som er omringet af nogle af de mange frivillige ledere.

Terndrup IF Fodbold er utrolig stolt og glad for denne støtte og opmærksomhed fra Spar Nord Fonden, som kan gøre en forskel for alle Vores firvillige leder, som er grundstenen I Vores forening, siger Formand Brian Christensen.

U7 pigerne I Terndrup IF Fodbold har vokseværk
26. april 2018, 11.03

U7 pigerne I Terndrup IF Fodbold er nu oppe på 16 spillere, hvilket er det fleste nogensinde I denne årgang. Det har selvfølgelig givet et problem mht. spilletøj.

Men heldigvis er 2 af de lokale virksomheder, Slotsgården og Dalsgaardpels ApS  sprunget til så pigerne nu har et flot nye spillesæt, som de præsenterer Terndrup IF Fodbold I.

På billedet kan man se nogle af pigerne I det nye tøj.

Fælles afslutning for ungdomsafdelingen i Terndrup IF
26. april 2018, 11.02


140 børn og forældre fra vores ungdomsafdeling, er blevet kørt i bus (sponsoreret af Terndrup Taxa) til Naturlig Leg i Nr Kongerslev til en fælles afslutning d.24-6-2016.

Der skal lyde en stor tak til både børn og forældre for en kanon hyggelig aften med mange forskellige sjove aktiviteter, og en gang fodboldgolf på deres fede bane.

Der skal også lyde en stor tak til vores sponsorer på aftenen, og de forældre der lavede mad til alle sammen.

Har i ikke været ude i Nr Kongerslev og besøgt Naturlig Leg, så vi jeg forslå jer at tage en tur derud med jeres børn, da det er et kanon sted for børn og forældre.

God sommerferie til jer alle.

Mvh Terndrup IF

Nye trøjer til U6 pigerne I Terndrup IF Fodbold
26. april 2018, 10.58

Vores dygtige og søde U6 piger har fået nye flotte spilletrøjer som er sponsoreret af MIRAS Pizza & Steak House, det nye spisested I Terndrup Bymidte. Bestyrelsen I Terndrup IF Fodbold, takker mange gange MIRAS Pizza & Steak House for Deres støtte så pigerne har kunnet få nyt spilletøj og repræsenterer klub flot når de spiller I landsdelen.

Nyt spillesæt til Terndrup IF’s flagskib
26. april 2018, 10.56


Terndrup IF´s flagskib I fodbold har til denne sæson fået nyt spillesæt som er sponseret af SB StålDen Bette TømrerKrastrupsøgaaard GårdbutikTerndrup KroRebild StålVinduespudser Ulrik Nielsen og Murermester Kurt Pedersen.

På billederne kan man se holdet som I øjeblikket kæmper for overlevelse I serie 3, og som har brug for lokal støtte.

Så kig ned på Terndrup IF Stadion på fredag den 10. Juni kl.19.00.

Terndrup IF Fodbold har nu fået klubdragter
26. april 2018, 10.51


Terndrup IF Fodbold har for første gang fået lavet en samlet klubdragt for hele foreningen. Alle de 120 klubdragter som blev sat til salg er allerede solgt til en meget favorabel pris.

Dette har kunne lade sig gøre fordi disse sponsorer: Revisionsfirmaet ATTIRI, Spar Terndrup, Lyngby Auto, Svend Åge Christiansen A/S, Naturligleg, Trapez Montage ApS, Suncharter og Terndrup Taxa & Turistbusser alle har lavet et sponsorat på dragterne.

Formand Brian Christensen vil gerne takke de mange sponsorer for at gøre dette muligt.

På billedet ses 2 af klubbens ungdomsmedlemmer I den nye dragt.

Nyt ansigt på bænken efter sommerferien
26. april 2018, 10.51

Terndrup IF  har fået ansat ny træner med ansvar for seniorafdelingen, John Kaptain, han tiltræder i klubben pr. 01/08 – 2016. John har en lang trænerkarriere bag sig som bl.a. indebærer Viborg damer i 3F ligaen, Vendsyssel FF U/19 2 Div. samt Gistrup serie 3.

Vi har været lidt rundt i klubben for at høre hvordan ledere og spillere ser frem til den nye chef kommer til klubben.

En mand til hele klubben

Vi startede med klubbens bestyrelsesformand, Brian Christensen, som var i overdådigt humør ovenpå ansættelsen. ”Jeg ser frem til at, John, bliver en del af vores klub” formanden har også rosende ord til forgængeren, Jesper Jacobsen ”Jesper har i gennem mange år formået at rykke os i den rigtige retning, da Jesper kom havde vi en stor urutineret flok, i dag står med unge spillere som er fuld ud integreret på senior holdet – vi skylder Jesper et stort tak for det fantastiske arbejde han har lavet de sidste 4 år” sagde Brian Christensen.

Brian Christensen snakker videre om hvorledes den nye chef bliver en gevinst for hele Terndrup IF og ikke kun seniorafdelingen i klubben. ”Vi kommer i den kommende tid til at få nye øjne udefra ind på klubben, det vil betyde vi alle sammen kommer til at udvikle os. John vil med sin rutine også arbejde meget med vores ungdomstrænere. Han kommer til at køre kurser for alle vores trænere i klubben, den udvikling glæder jeg mig meget til”

Spillerne positive overfor den nye chef

Vi drog også ud blandt spillerne for, at opsnappe et par reaktioner på den nye chef de skal overbevise efter sommerferien. Vi fangede anfører og målmand, Steffen Nielsen, som var yderst positiv overfor den kommende træner. ”Jeg glæder mig rigtig meget til John tiltræder” inden han videre uddybende gjorde sig nogle tanker om den kommende tid ”Vi er en ung trup med et fantastisk sammenhold, og med massere af potentiale. En træner af Johns kaliber, vil kunne tage os alle op til et højere niveau og forløse det potentiale” afsluttede klubbens sikre sidste skanse, Steffen Nielsen.

Slutteligt nåede vi også at fange en anden fra start-11, nemlig forsvars krumtappen, Joakim Thomsen. Han knyttede et par ord til det i forvejen sagte om det nye ansigt på trænerbænken. ”Jeg ser frem til, at der starter en ny træner efter sommerferien. Det er altid spændene med nye trænere, men jeg har kun hørt gode ting omkring John, så jeg er fortrøstningsfuld og ser positivt på fremtiden for klubben” sagde den altid smilende, Joakim Thomsen.

Spændene Topkamp i vente på Terndrup Stadion
26. april 2018, 10.48


Terndrup IF U/17 drenge har fået en fremragende start på foråret, som har budt på 4 sejre ud af 4 mulige. Derfor venter også en sand gyser hjemme på Terndrup Stadion hvor hjemmeholdet tager i mod gæsterne fra FC Dansom.

Som optakt til den spændene hjemmekamp har vi her på terndrupif.dk taget en snak med den ene halvdel af holdets succesrige trænerdue, Mikkel Christensen.

Vi glæder os til i morgen

Det var selvsagt en glad og spændt træner vi mødte til en snak om den fremragende sæsonstart samt den spændene duel der venter holdet Lørdag formiddag.

Det var da også en tilfreds træner der blev bedt om at kigge tilbage på holdets fantastiske start. ”Vi har spillet god fodbold i de 3 første kampe hvor vi har været rimelig overlegne. Det har dog ikke kun været en dans på roser for det vindende hold, holdets seneste sejr kom først i hus efter en meget rodet kamp. ”Sidste kamp tog vi til Nørresundby og undervurderes dem. Det kunne sagtens have endt med et nederlag efter som vi var bagud 3-0 efter 10 minutter. Heldigvis foretog vi nogle taktiske justeringer og holdet vidste god moral som gjorde vi vandt kampen 4-9” siger den ene halvdel af den unge trænerdue, Mikkel Christensen

Spillerne skal være klar

Forventningerne til morgendagens topkamp er store og cheftræner har store forventningerne til spillernes ageren. ”Jeg forventer spillerne møder op med deres altid gode humør samt at de glæder sig til at spille en topkamp, hvor vi forhåbentligt udbygger vores forspring til FC Dansom. Derudover forventer jeg at spillerne er klar til at give alt hvad de har for at hive 3 point i en på papiret svær kamp”

På det taktiske plan har trænerparret haft mange overvejelser til kampen, sammen har de lagt en taktik som de mener kan give dem de 3 point. ”Vi skal være klar fra start hvilket vi ikke var sidste kamp. Derudover skal vi stå godt når Dansom har bolden. Vi skal også være klar til at spille med dem, da vores hold består af ene gode boldspillere. Hvis det lykkedes er jeg sikker på, at vi nok skal få en overbevisende sejr og dermed 3 point”

Truppen er næsten komplet

Trænerne kan til deres store glæde se på en spiller trup som er tæt på komplet til morgendagens topkamp. ”Spillertruppen ser rigtig skarp ud. Dog mangler vi vores ene midterforsvar Mathias Riise som desværre skal til konfirmation. Dog har vi Emil Lørup, Andrew Vendelbo og Nikolaj Glad tilbage, som ikke var med i fredagens kamp mod Nørrsundby. Så alt i alt har vi en god trup med til i morgen”

Held og lykke til Mikkel Christensen og resten af truppen, og tak fordi han brugte lidt tid på at snakke med os. Husk at komme op og støtte holdet, kampen spilles Lørdag d. 07/05 – 2016 kl. 11.00.

Truppen til morgendagens topkamp:

Nicklas Jæger Jensen
Emil Lørup Christensen
Casper Jensen
Andreas Lehman Christensen
Stephan Rasmussen
Mathias Damgaard
Johan Kanstrup
Casper Sudergaard
Andrew Vendelbo
Rasmus Grønhøj
Kasper Mikkelsen
Malthe Jensen
Alex Kjelds
Nikolaj Glad

Terndrup IF Senior Afdeling Søger Ny Cheftræner
26. april 2018, 10.45


Terndrup IF søger ny cheftræner til at stå i spidsen for klubbens nuværende serie 3 hold. Klubbens førstehold mangler fra august måned en ny mand i spidsen.

Vi tillbyder:

Et ungt hold med en masse potentiale som efterhånden, trods den unge alder, har et par års erfaring med seniorfodbolden. (Gennemsnitsalder for seneste kamp ca. 23 år)

Klubben er pt. i serie 3 efter oprykning i efteråret 2015.

Truppen er en sammensat enhed som alle gerne involvere sig både på træningbanen og udenfor i foreningen. Spillerne er gode til at tage ansvar for træningsindsats og kampindsatsten sammen.

Udenfor banen har vi i Terndrup en senior afdeling som har et rigtig godt sammenhold, både første og andetholdet har det socialt godt sammen.

Gode muligheder for uddannelse under opholdet samt gode muligheder for ordentlige træningsfaciliteter.

Vi søger:

Du må meget gerne have trænererfaring med senior fodbolden.

God til at arbejde med unge mennesker.

Er klar til at involvere dig med udviklingen af vores seniorafdeling.

Løn:

Dette er et betalt job. Vi forhandler om en mulig aftale.

Synes du dette lyder som et trænerjob for dig? Tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gerne fortælle meget mere om hvad du kan vente dig af som fodboldtræner i Terndrup IF.

Kontakt os på mobilnummer : +45 40 57 90 45 eller på +45 26 81 17 17
Eller på mail: brian-tif@hotmail.com

Ansøgningfrist er d. 25/04-2015

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen Terndrup IF Fodboldafdelingen

Familie fodbold i det nye idrætscenter
26. april 2018, 10.39

I anledningen af det nye idrætscenters åbningsweekend er Terndrup IF Fodboldafdelingen vært for familiefodbold i hallen.

Efter lang tids hårdt arbejde er det nye idrætscenter klar til åbning. Det kommer til gavn for os alle sammen og forhåbentligt vil det give byen meget mere liv. Derfor håber vi også at se så mange som muligt kommer op og besøger idrætscenteret til åbningsweekenden.

Om søndagen er fodboldafdelingen vært for familie fodbold i hallen. Vi håber derfor at du vil tage din familie under armen og have det sjovt med alle os andre til en omgang boldspil i hallen. Der er plads til alle samtidig med, at det er en perfekt mulighed for at undvige det nye idrætscenter med en masse sjov og grin.

Søndag d. 03/04-2016 fra kl. 12.00 til 16.00

 
Regler:

Der skal være 4 på banen af gangen.
Mindst en kvinde eller et barn under 12 år.
Der spilles efter almindelige indendørs regler.

Tilmelding

Tilmelding kan ske ved at skrive en sms eller ringe til Brian Christensen på 40 57 90 45. Husk at skrive holdnavn på.

S.U. er d. 01/04-2016

Vi ses til åbningsweekenden

 
Støt op omkring det nye idrætscenter i Terndrup. Åbningsweekend d. 1/4-2016 til d.3/4-2016.

Saml din familie, venner, naboer og børn og tilmeld et hold til en fodbold turnering hvor hygge og humør kommer i centrum.

Familie fodbold i det nye idrætscenter pdf udgave

P.s. Terndrup IF afholder Mini og Maxi fodboldskole i uge 26, og der åbent for tilmeldinger.

Multibane i Terndrup bliver en realitet i 2016
26. april 2018, 10.34


Terndrup by får en ny multibane i 2016, da det er lykkedes af samle 645.000 kr til projekt multibane.

Igennem flere år har en projektgruppe bestående af medlemmer fra Terndrup Idrætsforening, Terndrup Borgerforening, Terndrup Idrætscenter og Terndrup Skole arbejdet på at få etableret en multibane i Terndrup til fælles glæde og gavn for alle byens borgere – såvel skolebørn, som dagplejere, børnehave, unge og ældre.

Projekgruppen har søgt midler og støtte til multibane projektet hos mange fonde og det lokale erhvervsliv. Status er nu, at projektgruppen netop har modtaget tilskud på 30.250 kr. fra Spar Nord Fondens sidste uddeling i 2015. Med beslutningen i Terndrup Idrætsforening om også at donere 30.000 kr. fra Folkefestens overskud i 2015 – selvom de allerede har bidraget med del af overskuddet i 2013 – er vi nu i mål og har tilsagn om den samlede anlægssum på 645.000 kr. Projektgruppen er derfor nu i fuld gang med at indgå de endelige aftaler omkring etableringen.

Der skal gives stor tak for støtte til:

Rebild Kommunes Byzonepulje
Lokale- og Anlægsfonden
Fritidsrådet
Sparekassen Hobro Fonden
Spar Nord Fonden
Terndrup Olderlaug
Terndrup Borgerforening
Terndrup Idrætsforening – overskud fra Folkefesten
Sundhedscenter Terndrup

Samt flere af de erhvervsdrivende fra Terndrup by( Dansk El & Energi ApSIdeMøbler, Saxen2, 3FHimmerlands Alarm – El og VVS ApS, Lautbrogaard Byg ApS, Pizza & Grillhuset, Spar Nord BankTerndrup Energi & VVS ApS, Terndrup Tømrer- og Snedkerforretning, Areco Profiles, J.Molin Holding ApS, Industriens Grundejerforening, Byens Taxa og Terndrup Kro).

Overskuddet fra salg af bogen om Terndrup Sygehus er doneret til det velgørende formål, ligesom overskuddet fra de høvdingebold-turneringer, der har været afholdt de senere år også er øremærket til Multibanen.

Første spadestik til multibanen forventes at blive ca 1. april, og det skal siges at det ikke er nogen aprilsnar :).

Specifikationer for Multibane i Terndrup

Multibanen bliver 20 meter bred og 40 meter lang, hvor der er 24 mm kunstgræs med sandfyld som underlag. Siderne på multibanen bliver lavet af sibirisk lærketræ, som har en flot lys farve.

Der bliver håndboldmål i begge ender af multibanen. På tværs af multibanen bliver der i den ene ende basketballstativer, og i den anden ende bliver der små mål, som er indbygget i banderne. Der vil også være mulighed for at spille beachvolly og tennis på multibanen, da der kan opsættes beachvolly- og tennisstøtter med net.

Der laves en service/handicaplåge i banden, så det er nemt at komme til og fra multibanen. Der indbygges sidde- og opholdsområde på den ene langside. Langs den ene side og ende (øst/syd) vil der blive opstillet et højt spærrenet.

På længere sigt skal der arbejdes på at få området udbygget med udendørs fitness redskaber, og stisystem til løb-, gang- og cykelruter rundt i området.

Placering af Multibane i Terndrup

Multibanen i Terndrup bliver placeret tæt ved Terndrup skole og Terndrup idrætscenter. Nedenstående billede viser, hvor Multibanen i Terndrup bliver placeret. Multibanen er den store lysegrønne firkant på billedet.

Projektgruppen bag multibane i Terndrup

Her er der et billede af projektgruppen, hvor de får overrakt donationen fra Spar Nord Fonden.

Forrest til venstre ses Rikke Fynbo fra Borgerforeningen og Anette Ringsted fra Spar Nord i Terndrup. Bagerst fra venstre ses Allan Busk og Brian Christensen fra Terndrup idrætsforening, Anita Rytter fra idrætscentret, Kirsten Uldbjerg Bach fra Terndrup Skole og Ivan Johansen fra Borgerforeningen.

Terndrup U13 til Jysk-Fynsk mesterskaber
8. marts 2018, 23.27

På billedet ses holdet til nordjyske mesterskaber i gistrup som holdet spillede en rigtigt flot turnering og fik en meget flot 2 plads med en målscore på 17-7.

Derefter gik turen for U-13 til Jysk-fynsk mesterskaber i frederiks, holdet spillede en rigtigt flot turnering hvor de både spillede god fodbold og havde det sjovt på samme tid. Dog blev det kun til 6 point i denne omgang, men holdet fik en super fed tur ud af det. 

Tak til holdet fra trænerteamet.